Autószállítás

Autószállítás

A pontból B pontba szeretne eljuttatni egy gépjárművet belföldön? Lejárt a műszaki, és szerelőhöz kéne vinni a kocsit? Autószállítási szolgáltatásunk a tökéletes megoldás! Legyen szó versenypályára épített, papír nélküli autóról, balesetet szenvedett járműről, mi non-stop, az év összes napján, 0-24 órában elérhetők vagyunk.

Sürgős esetben törekszünk, hogy a lehető legrövidebb idő alatt az Ön segítségére siessünk. Külföldre, illetve külföldről való autószállítás, csak előzetes egyeztetéssel történik. Az autószállítás nálunk szakszerűen, a legbiztonságosabb módon történik, úgy vigyázunk az autókra, mintha a sajátunkat szállítanánk. A folyamat, nem csupán egyetlen egy járművel kivitelezhető. Egy időben, egy fuvarral több autó is egyszerre szállítható, ebből adódóan pénztárcabarát. Aktívak vagyunk Budapest és az egész ország területén, illetve határainkon túl egyaránt.

Vállalunk kisebb munkagépek és teherautók szállítását is, melyeknek az össztömege nem haladja meg a 2 tonnát.
Miután Ön felkeres bennünket és elmondja a részleteket, mi minden esetben ezt követően közöljük az autószállítás végösszegét.